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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effect of Ginger Vinegar against Scopolamine-induced Cognitive Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Protective Effects of Red Yeast Rice (Monascus purpureus) Extract Against Alcohol-induced Acute Liver Injury in C57BL/6N Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Protective Effect of Fermented Gold Kiwifruit (Actinidia chinenesis L.) Powder in Alcohol-induced Liver Injury Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigation into factors influencing antioxidant capacity of vinegars
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Physicochemical Qualities and Antioxidant Activities of Four Chinese Famous Vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양파식초의 발효제조 및 제품의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
창포식초 생산을 위한 누룩, 알코올 및 초산발효 조건 최적화
Food Science and Preservation
2020 .12
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
포도과즙을 이용하여 제조한 고산도 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .02
Benefits of dietary antioxidants against tissue injury caused by alcohol and nonalcoholic substances through the gut-liver-brain axis: Role of CYP2E1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective effect of Codium fragile extract on APAP-induced liver injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
HZI30F Protects against Alcohol-Induced Liver Injury by Regulating the NRF2 Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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