지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Volatile Flavor Compound Profile of Rice Doenjangs made with Different Koji and Salt Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Change of Chemical Properties of Traditional Doenjang Powder During Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Quality Characteristics of Commercial Doenjang and Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Properties of Fermented Rice, Soybean Products for Manufacture Low-salt Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
저장기간에 따른 전통된장과 개량식된장의 이화학적 특성, 기능성분 및 대사체 분석
한국식품영양학회지
2016 .10
Analysis of differences in flavor and sensory characteristics of doenjang and Korean -style doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Gochujang Prepared Using Rice Koji and Wheat Koji Reduces Body Weight and Fat Accumulation in High Fat Diet-Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Quality Characteristics of Koji Manufactured with Aspergillus luchuensis indigenous to Korea and Rice-ipguk Manufactured with Commercial Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-diabectic Effects of Monascus-Fermented Ginger Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of organic and non-organic doenjang from physiochemical, antioxidant activities and sensorial perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of New Edible Pigments using Monascus spp
한국식품영양학회지
2019 .01
경기지역 전통 된장의 발효 기간 중 온도와 품질 변화
한국식품영양학회지
2020 .01
Regional variations in the volatile and sensory aroma profile of doenjang fermented in different region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Free Amino Acids and Flavor Characteristics of Low-Salt Doenjang Using Fermented Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Mass spectrometry-based metabolomic study of traditional Doenjang effects against hepatic fibrosis
Applied Biological Chemistry
2016 .01
0