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Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Monascus-Fermented Soybean Extracts on Antioxidant and Skin Aging-Related Enzymes Inhibitory Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Effect of Fermentation on the Antioxidant Activity of Rice Bran by Monascus pilosus KCCM60084
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-diabectic Effects of Monascus-Fermented Ginger Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
홍국발효가 백태와 서리태의 생리활성 성분에 미치는 영향
한국식품과학회지
2015 .06
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
홍국균 발효가 발아현미의 Monacolin K 함량과 항산화 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .08
Changes of Monascus Pigment and Monacolin K Contents of Red Yeast Rice according to Rice Varieties and Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Chemical and Functional Properties of Doenjang Fermented with Monascus Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Monascus- and Aspergillus-Fermentation on the Content of natural statin, mevinolin and Ubiquinones in solid fermentation substrates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Some Monascus purpureus Genomes Lack the Monacolin K Biosynthesis Locus
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Natural Pigment Production of Monascus sp. MK2, which Does Not Produce Monacolin-K and Citrinin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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