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홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
홍국발효 생강 분획물의 In Vitro 항산화와 항당뇨 활성
한국식품영양과학회지
2022 .02
Effect of Monascus-Fermented Soybean Extracts on Antioxidant and Skin Aging-Related Enzymes Inhibitory Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Fermentation on the Antioxidant Activity of Rice Bran by Monascus pilosus KCCM60084
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
적치커리 추출물의 항산화 및 당대사 관련 효소 활성
산업식품공학
2022 .08
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Chemical and Functional Properties of Doenjang Fermented with Monascus Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant, Anti-inflammatory, and Proliferative Activities of Artichoke Ginger Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
홍국균(Monascus ruber) 균사체-커피생두 발효물로부터 조제된 원두커피의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .02
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Cleaved Amplified Polymorphic Sequence Markers for Classifying Ginger (Zingiber Officinale) Cultivars Using Reference Sequencing
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
Development of New Edible Pigments using Monascus spp
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고지방식이로 유도된 C57BL/6J 마우스 비만모델에서 참마홍국발효의 비만 억제 및 지질 저하 효과
한국식품영양학회지
2021 .10
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