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Physiological Activities of Water Extract from Trapa japonica Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant and Anti-Adipogenic Activities of Trapa japonica Shell Extract Cultivated in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Antioxidant Activity of 1,3-Butylene glycol Mixed Extracts from Hottuyniae Herba
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Interpretation of Adaptational Environment of the genus Trapa in Korea Through peat deposit
한국환경생태학회지
2015 .01
Antioxidant and Antiproliferative Activity of Extracts from Water chestnut (Trapa japonica Flerow)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Anti-wrinkle and Antioxidant Activity of 1,3-Butylene Glycol Extract from Immatured Poncirus trifoliata L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
마름의 미백 및 항염증 활성
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Development of Mixed Fruit Snack Bar with Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Total Flavonoid Content and Antioxidant, Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Activities of Hot Water Extract from Immaturity Ponciri Fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Verification of Antioxidant Activity by the twelve collection place methanol extracting from Lonicera japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Properties of Eriobotrya japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-oxidant and Anti-inflammatory Activities of Eriobotrya Japonica Leaves Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Whitening and Anti-wrinkle Effects of Sorghum bicolor (L.) Accessions by Different Antioxidant Activities
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Anti-wrinkle activity of High temperature and pressure treated rutin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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