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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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Effects of Organic Acids on the Extraction Kinetics of Purple-fleshed Sweet Potato Pigment
Food Science and Biotechnology
2002 .08
[P8-186] An Anti-obesity effect of Purple Sweet Potato Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Anti-Diabetic Effects of Anthocyanins Isolated from Korean Purple Sweet Potato, "Shinzami"
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
자색고구마에서 추출한 anthocyanin의 광안정성
한국식품과학회지
2002 .04
자색고구마 Anthocyanin 색소의 가열에 대한 속도론적 연구
한국식품과학회지
1997 .06
Isolation and Characteristics of Acetobacter for Purple-Fleshed Sweet Potato Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
자색고구마 색소의 안정성에 관한 연구
한국식품과학회지
1996 .04
Enhances Antioxidant Effect of Purple Sweet Potato by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
자색고구마 anthocynin 색소의 대량추출 및 농축
한국식품과학회지
2001 .12
Effect of the Dextrose Equivalent of Maltodextrin on the Quality Characteristics of Jeju Purple Sweet Potato (Ipomoea batatas L.) during Molecular Press Dehydration
한국식품과학회지
2015 .12
30-Day Repeated Oral Toxicity Study of Fermented Purple Sweet Potato on Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P3-17] The Characteristics and Optimization of Brown Rice Cookies Prepared using Purple Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Purple Sweet Potato on Nuruk-making Process and Makgeolli Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
자색감자 Anthocyanin 색소의 특성 및 안정성
한국식품과학회지
1999 .04
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