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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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한국산 두류 종실중 토코페롤 함량 및 지방산 조성
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Effect of n - 3 Fatty Acids on Estrogen Dependency and Protein Kinase C Activity of Human Breast Cancer Cell
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
The Plasma Fatty Acid Composition and Cholesterol Levels of Rats Fed Different Sources of ω 3 Fatty Acid and Excess DHA during Gestation, Lactation, and Growth
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Fatty Acid Content and Composition of Various Korean Shellfish
Food Science and Biotechnology
2003 .02
황소개구리에서 추출한 지방의 지방산 조성
한국식품영양과학회지
2002 .04
Comparisons of Lipid, Fatty Acids and Tocopherols of Different Buckwheat Species
Food Science and Biotechnology
2002 .08
고도 불포화지방산으로 산화스트레스가 유도된 흰쥐의 뇌에서 비타민 E의 항산화효소 활성 및 CYP2E1 발현에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2012 .08
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
쑥 분말과 어유의 첨가가 계육의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
어유제품과 생선의 EPA, DHA 및 토코페롤 함량
한국식품영양과학회지
1994 .03
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Effect of Dietary Docosahexaenoic Acid on Maze-learning Ability in Aged Mice Fed N-3 Fatty Acid Deficient Diet
Food Science and Biotechnology
2005 .12
활성탄과 정어리유의 급여가 계육의 VBN, TBARS 및 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2002 .01
Inhibitory Effect of Doenjang (fermented Korean soy paste) Extracts and Linoleic Acid on the Growth of Human Cancer Cell Lines
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .06
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Growth and Fatty Acid Composition of Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus Fed Diets Containing Different Levels and Ratios of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
미국산 전통품종과 유전자 재조합 땅콩품종의 지방산과 토코페롤의 상관관계
한국식품영양과학회지
2013 .10
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