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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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Antioxidative Activity of Flavonoids in Persimmon Leaves
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Lipoxygenase Inhibitors from Paeonia lactiflora Seeds
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
목단피 추출물의 항균 및 항산화 작용
Food Science and Preservation
1998 .09
한국산 골드키위의 화학성분 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2007 .07
[P8-142] Antioxidative Activity and Anti-inflammatory Activity of Scutellaria Radix Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
검정콩의 주요 항산화 원인물질 및 항산화 효과의 비교
한국식품과학회지
2005 .02
Antioxidative and Anti-Inflammatory Activity of Egg Yolk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation of Lipoxygenase Isozymes from Soybean Seeds
한국식품영양과학회지
1988 .09
[P8-202] Inhibition of α-Glucosidases by Selected Flavonoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Study on flavonoid contents in functional vegetables, and the changes of flavonoid compounds by different methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
목단줄기를 접목시킨 작약근과 목단피의 생태적 특성조사 및 성분분석에 의한 품질 비교
Applied Biological Chemistry
2002 .01
Flavonoids as Potential Inhibitors of Retroviral Enzymes
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Antioxidative Flavonoids from the Garlic (Allium sativum L.) Shoot
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Antioxidative Properties and Flavonoids Contents of Matured Citrus Peel Extracts
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Antioxidative Activity of Flavonoid on Oxidation of Human Low Density Lipoprotein Induced by Macrophages and Copper
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Lipoxygenase의 특이성과 그 이용
식품공업
1980 .01
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