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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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사과식초 제조를 위한 사과주스의 알코올발효 특성 모니터링
Food Science and Preservation
2011 .12
수박쥬스의 알콜발효에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1984 .01
제주자생 Opuntia ficus-indica의 생육 및 형태적 특성
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
The Studies of Characteristics of Anthocyanin in Opuntia ficus-indicaits and Opuntia Humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
제주자생 Opuntia ficus-indica의 번식 및 재배법 개선
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
효모 종류에 따른 참외의 알코올발효 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
손바닥선인장(백년초, 천년초) 열매의 외관 및 성분특성 연구
Food Science and Preservation
2016 .10
According to the method of dissolving the fermentation during production whether produced alcohols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effect of Opuntia ficus-indica Fruits Bread on Streptozotocin-Induced Oxidative Stress in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
백년초 추출물 처리가 신선절단 사과의 갈변억제와 Staphylococcus aureus 증식에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
Antioxidant Activity of Opuntia ficus-indica as Influenced by Season and Plant Parts
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
단감을 이용한 발효 와인의 제조 및 특성
Applied Biological Chemistry
2002 .01
신안산 손바박선인장 부위별 성분 분석
Food Science and Preservation
2009 .10
Protective Effects of Fruit and Vegetable Juices against Alcohol Hangover and Non-Alcoholic Fatty Liver Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
손바닥 선인장의 성분 특성
한국식품과학회지
1997 .10
신안산 손바닥선인장의 첨가비율 및 부위별에 따른 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2010 .02
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory Activities of Alcoholic Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices against α-Glucosidase and Pancreatic Lipase in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
현미 품종별 알코올발효액 및 부산물의 품질특성
Food Science and Preservation
2007 .10
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