지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Coffee Cherry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Establishment of Acetic Fermentation Conditions for Production of Aronia melancocarpa (aronia) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Enhanced Functional Properties by Alcohol Fermentation and Autolysis of Spirulina
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
양파식초의 발효제조 및 제품의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2단계 발효로 제조된 고산도 사과식초의 품질지표성분 설정
한국식품과학회지
2015 .08
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Chinese wild peach (Prunus davidiana Carr.) Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enhancement of functional substances and fermentation characteristics using complex fermentation of low-use forest resources with koji and useful microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Inhibitory Effects of Lactic Acid Bacteria with High Alcohol Dehydrogenase and Acetaldehyde Dehydrogenase Activity on Triglyceride Accumulation in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
포도과즙을 이용하여 제조한 고산도 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .02
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
용암해수를 이용한 해조류-식물 복합추출물의 숙취해소 효과
산업식품공학
2018 .01
시판 장류의 알코올 함유량 및 품질특성 조사
Food Science and Preservation
2016 .06
Mixed lactic acid fermentation with L. harbinensis VF and L. plantrum using non-waxy rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
0