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Antimicrobial, Antioxidant and Antithrombosis Activities of different Natural Spices
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Antithrombosis and antioxidant activity of seed of Buckwheat, Fagopyrum esculentum Moench
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Evaluation of antithrombosis activity of after-distilled ethanol-free solution of Korean traditional liquors
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Study of Crataegi Fructus for Medicinal Foods Applications : Nutrition Composition, Functional Evaluation of Fermented Liquid on the Lipid Profile Improvement in High Fat Diet and Scheme for Foods
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2005 .11
Characterization of Antimicrobial Activity and Mechanism of Antimicrobial Peptide against Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
산사 추출물을 이용한 천연염색 연구
패션 비즈니스
2019 .01
불포화 지방산의 종류와 사육기간이 흰쥐의 항혈전 작용, 혈액구성 및 혈소판의 지방산 조성 변화에 미치는 영향
한국영양학회지
1992 .08
Antimicrobial and Antioxidant Peptide from Bacillus Strain CBS73 Isolated from Korean Food
조선자연과학논문집
2017 .01
한국산과 중국산 산사의 항산화 활성 및 암세포 증식 억제효과
한국지역사회생활과학회지
2015 .02
호이초(Saxifraga stolonifera) 지상부의 항균, 항혈전 및 항산화 활성 평가
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Development of antithrombosis agent from the betal nut, a seed of Areca catechu L
한국생명과학회 심포지움
2004 .10
국내에서 수집된 마른진흙버섯 자실체의 항산화 및 항균 효과
대한임상검사과학회지
2016 .01
Antimicrobial and antioxidant active effects of solvent extracts from Alnus sp
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
산수유 분말 첨가 머핀의 품질특성
한국식품조리과학회지
2014 .01
유기향균제를 이용한 타올의 향균가공에 관한 연구
자연 과학 논문집 : 배재대학 첨단과학연구소
1999 .01
시판 전통주의 항균, 항산화 및 항혈전 활성 평가
한국미생물·생명공학회지
2007 .01
고지혈증 랫드에서 구기자 추출물이 혈중 지질에 미치는 영향
대한임상검사과학회지
2004 .01
Current Status of Antimicrobial Resistance in Korea
The Journal of the Korean Society for Microbiology
2000 .10
은나노 입자의 항균작용과 작용기작
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Antimicrobial Activity of Caffeic acid-functionalized ZnO Nanoparticles
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .02
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