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Antimicrobial, Antioxidant and Antithrombosis Activities of Crataegi Fructus
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Antithrombosis and antioxidant activity of seed of Buckwheat, Fagopyrum esculentum Moench
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Evaluation of antithrombosis activity of after-distilled ethanol-free solution of Korean traditional liquors
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
향신채의 조리중 기능성 변화
한국식품조리과학회지
2008 .01
Characterization of Antimicrobial Activity and Mechanism of Antimicrobial Peptide against Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
불포화 지방산의 종류와 사육기간이 흰쥐의 항혈전 작용, 혈액구성 및 혈소판의 지방산 조성 변화에 미치는 영향
한국영양학회지
1992 .08
생마 신선편이 제조를 위한 천연 향신료의 항균, 항산화 및 항혈전 활성 평가
생명과학회지
2007 .05
Antimicrobial and Antioxidant Peptide from Bacillus Strain CBS73 Isolated from Korean Food
조선자연과학논문집
2017 .01
호이초(Saxifraga stolonifera) 지상부의 항균, 항혈전 및 항산화 활성 평가
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Development of antithrombosis agent from the betal nut, a seed of Areca catechu L
한국생명과학회 심포지움
2004 .10
Evaluation of heavy metal levels in imported spices available in Korea market
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
강원도 태백지역의 캄브리아기 세송층에서 나타나는 SPICE 구간에 관한 연구
한국지구과학회 학술발표논문집
2010 .01
국내에서 수집된 마른진흙버섯 자실체의 항산화 및 항균 효과
대한임상검사과학회지
2016 .01
향신료(Spice and Herbs)의 기능성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2002 .09
향신료(Spice and Herbs)의 기능성
동아시아식생활학회지
2002 .10
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Secondary Metabolites from White Rose Flower
The Plant Pathology Journal
2010 .03
Antimicrobial and antioxidant active effects of solvent extracts from Alnus sp
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
유기향균제를 이용한 타올의 향균가공에 관한 연구
자연 과학 논문집 : 배재대학 첨단과학연구소
1999 .01
시판 전통주의 항균, 항산화 및 항혈전 활성 평가
한국미생물·생명공학회지
2007 .01
Current Status of Antimicrobial Resistance in Korea
The Journal of the Korean Society for Microbiology
2000 .10
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