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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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돈육 재구성 육포의 흑미가루 첨가량에 따른 품질특성
한국식품과학회지
2016 .10
전자선 조사와 양파껍질 추출물 및 향미물질 첨가가 돈육포의 미생물학적 및 관능적 품질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .09
파프리카와 매실 추출액을 첨가한 돈육포의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2007 .01
감마선 조사가 돈육 등심의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .06
감마선 조사가 돈육의 저장성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1999 .03
Optimization of Drying Temperature and Time for Pork Jerky Using Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Optimization of Drying Temperature and Time for Processing of Pork Jerky Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Effect of Protease Produced from Bacillus polyfermenticus SCD on Quality of Jerky
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Physicochemical and Sensory Properties of Restructured Jerky with Four Additives
한국축산식품학회지
2013 .01
감마선 또는 전자선 조사된 분쇄돈육과 돈육패티의 저장 중 품질특성 비교
한국축산식품학회지
2009 .01
Food quality characterization of commercial beef, pork and chicken jerkys
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
감마선 조사에 의한 복숭아의 미생물학적, 이화학적 품질 및 관능적 품질 변화
한국식품영양과학회지
2009 .03
[P4-04] Electron Beam Irradiation Improves Quality of Beef Jerky during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Radiation Sensitivity of Aspergillus flavus in Semi-dried Beef Jerky
Food Science and Biotechnology
2004 .10
중선량 감마선 조사가 전분류의 색도 및 지방질 산화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2013 .02
한국형 고추장 양념 돈육포의 미생물학적, 이화학적 및 관능적 품질 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
Studies on the Preservation of Korean Rice by Gamma-irradiation (III) : On disinfection of rice by gamma-ray irradiation
한국식품과학회지
1970 .06
감마선 조사에 의한 바닐라 아이스크림의 물리화학적 및 관능적 특성 평가
한국축산식품학회지
2008 .01
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
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