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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
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Physico-chemical Properties of Lactobacillus casei 00692 during Fermenting for liquid-type Yogurt
한국축산식품학회지
2005 .01
Changes of Physico-Chemical Properties in Liquid-type Yogurt with Lactobacillus casei 00692 duirng Fermentation
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Effects of Red Ginseng Intake on Muscle Injury Due to Eccentric Exercise
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .06
광원 조사기간이 상추생육에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
HR Development of SAMSUNG Electronics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Production of GABA (gamma amino butyric acid) by Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2013 .01
김치로부터 GABA를 생산하는 커드 형성 젖산균의 분리 및 동정
Food Science and Preservation
2013 .10
성선자극 Hormone 수준이 Golder Hamster의 과배란 및 수정에 미치는 영향
한국동물번식학회지
1989 .01
Application of Baechu-Kimchi Powder and GABA-Producing Lactic Acid Bacteria for the Production of Functional Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2017 .01
Antioxidative Activity and GABA Content of Mushroom Water Extracts Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
보리 잎과 옥수수 수염의 혼합과 유산균 발효를 이용한 γ-aminobutyric acid 생산 증진
한국유기농업학회지
2017 .01
Characterization of Soybean Fermented by Aflatoxin Non-producing Aspergillus oryzae and ${\gamma}$-Aminobutyric Acid Producing Lactobacillus brevis
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Production and Characterization of Kimchi with Enhanced Levels of γ-Aminobutyric Acid
Food Science and Biotechnology
2008 .10
Improvement of fermentative qualities and GABA content levels in Darae sap and Arrowroot juice fermented by GABA producing Lactic acid bacteria at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전통된장의 숙성기간에 따른 γ-Aminobutyric Acid(GABA), Isoflavone 함량 변화
한국식품영양과학회지
2011 .04
Physiological Characteristics and GABA Production of Lactobacillus plantarum K255 Isolated from Kimchi
한국축산식품학회지
2013 .01
서울지역 일부 급식학교 편식기 중 합성세제 잔류양 및 미생물 오염도에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1993 .01
Functional Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods, Including Korean Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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