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발효시간에 따른 아마란스 발효물의 배양특성 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .08
다양한 방법으로 가공처리한 아마란스 가루의 특성
한국식품과학회지
2004 .04
Evaluation of Genetic Structure of Amaranth Accessions from the United States
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2013 .04
Hypocholesterolemic Effect of Amaranth Squalene (Amaranth esculantus) in Rats Fed a High Cholesterol Diet
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
African Traditional Vegetables as Agents of Integrated Soil Fertility Management-Crotalaria and Amaranth Farming
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Antioxidant Activities of Tannin Extracted from Amaranth (Amaranthus spp. L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
엽연초(葉煙草) 인공(人工) 숙성중(熟成中)의 미생물(微生物)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
식품 미생물(食品 微生物)
한국식품연구문헌총람
1974 .06
微生物 能力의 活用
식품과학과 산업
1981 .12
微生物을 이용한 食品素材의 합성연구
식품과학과 산업
1987 .03
국내산 아마란스로부터 분리한 전분의 특성 비교
한국식품과학회지
2000 .04
The Cultural Characteristics and Release Properties of Spraydried Powder Containing Rice and Amaranth Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Determination of Spinetoram with its Metabolites in Amaranth and Parsley Using Liquid Chromatography-tandem Mass Spectrometry
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .11
Characterization and Expression Analysis of Two New Granule-bound Starch Synthase Isoforms form Grain Amaranth (Amaranthus caudatus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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