지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENT
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
微生物에 의한 Amaranth의 分解
Korean Journal of Agricultural Science
1983 .06
발효시간에 따른 아마란스 발효물의 배양특성 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .08
다양한 방법으로 가공처리한 아마란스 가루의 특성
한국식품과학회지
2004 .04
혈청 콜레스테롤과 3 - Hydroxy - 3 - Methylglutaryl Coenzyme A Reductase
한국식품영양과학회지
1992 .11
Evaluation of Genetic Structure of Amaranth Accessions from the United States
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2013 .04
[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Glutinous Barley Intake on Lipid Metabolism in Middle-Aged Rats Fed a High-Fat Diet
Food Science and Biotechnology
2007 .12
랫트에 있어서 우유의 콜레스테롤 저하효과에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
[S4-4] Green Tea Lowers Blood Cholesterol Level through an Increase in the Fecal Bile Acid Excretion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-164] Hypocholesterolemic Effects of Chitosan in Cholesterol-Fed Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-67] Cholesterol Lowering Effects of Capsosiphon fulvescens Extracts in Rats Fed High Cholesterol Diets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Purple Potato Flake Reduces Serum Non-HDL-Cholesterol in Rats Fed a Cholesterol-Rich Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-179] Effects of Soybean, Chungkukjang and Doenjang on Serum Cholesterol level and Weight Reduction in Rats Fed a High Fat-High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-251] Effect of Cheonggukjang by Germinated Soybean on Fecal Excretion of Neutral Steroids Contents and Morphological Change in Rats Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
계란 급여가 일반식이와 고콜레스테롤 식이를 급여한 C57BL/6 마우스의 혈중지질과 분변 담즙산에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2011 .01
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
0