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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Microstructure and Antioxidative Activity of Red, White and Extruded Ginseng
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
[P8-67] Comparison of antimicrobial activities for white ginseng, red ginseng and extruded white ginseng on various extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Functional Characterizations of Extruded White Ginseng Extracts
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Antioxidant Properties of Ginseng (P. ginseng C.A. Meyer) Extracts by Organic Solvent Fractionation
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
Antimicrobial Activities of White, Red, and Extruded Ginsengs with Different Extraction Conditions
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
압출성형이 인삼의 성분변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2012 .08
Comparison of Physicochemical Properties of Extruded Ginseng Samples
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
[P8-238] The Effects of Antioxidant on Extracts of White Ginseng (Panax ginseng, C. A. Meyer) Fermented Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-107] Antioxidant and Rat α-glucosidase Inhibitory Activities of Black Ginseng Extract and Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
[P4-24] Antibacterial Activity of Alginate Films Incorporated with Extruded White Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
유용식물 추출물의 항균활성 검정
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Antioxidant Activities of Various Solvent Extracts from Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) Leaves
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .12
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
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