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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
문헌
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쌀 입자 크기에 따른 콩죽의 이화학적 및 영양학적 특성
동아시아식생활학회지
2010 .02
쌀 입자크기가 흰쌀죽의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2007 .01
쌀의 농도가 죽 재가열시 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2007 .01
방사선 조사가 옹근죽(통쌀죽)의 미생물학적 및 이화학적 특성에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2007 .02
방사선 조사한 쌀가루로 만든 죽의 이화학적 특성
한국식품조리과학회지
2007 .01
난황항체를 함유한 분무건조전난의 영양적 가치 평가
한국영양학회지
2002 .10
재료에 따른 인삼닭죽의 in vitro 단백질 및 전분 분해율과 물리적 특성
한국식품조리과학회지
2008 .01
무지개송어, Oncorhynchus mykiss 자어의 난황흡수 및 초기성장에 관한 연구
한국어류학회지
1996 .01
Effect of Phospholipase A₁ on the Physicochemical and Functional Properties of Hen Egg Yolk, Plasma and Granules
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2010 .11
고선량 방사선 조사 분말 죽의 3개월 독성 평가
동아시아식생활학회지
2005 .08
계란의 영양적 특성 및 건강에 미치는 영향
Journal of Nutrition and Health
2014 .12
Seperation Conditions of Phospholipid from Ducks Egg Yolk
한국생명과학회 심포지움
2005 .09
An Exploratory Research of Consumers’ Perception on the Instant Drinking Porridge
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Effects of Egg Yolk Protein on Lipid Peroxidation and Antioxidative Enzymes in Cultured Human Liver Cells
한국생명과학회 학술발표회
1998 .01
Memory Improvement of Phosphatidylcholine Seperated from Ducks Egg Yolk
한국생명과학회 심포지움
2005 .09
토마토 분말을 첨가한 죽의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Characterization of egg yolk plasma using asymmetrical flow field-flow fractionation coupled with multiple detectors
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
Separation and characterization of egg yolk plasma using asymmetrical flow field-flow fractionation coupled with multiple detectors
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Application of Asymmetrical Flow Field-Flow Fractionation with Multiple Detectors for Study on Aggregation of Low Density Lipoprotein in Egg Yolk
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
항-로타바이러스 난황 항체의 생산 및 특성
JOURNAL OF BACTERIOLOGY AND VIROLOGY
2001 .12
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