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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
문헌
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산딸기 첨가가 해당화주의 발효에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2010 .04
Comparison of Takju Characteristics Manufactured using Rosa rugosa Thunb. and Two Different Pre-treatments of Rice
동아시아식생활학회지
2011 .08
제주 감귤식초 발효균주 선발
한국식품조리과학회지
2005 .01
Isolation of Acetic acid Bacteria for the Production of Traditional Vinegar from Korean Wine and Their Properties
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Gluconacetobacter hansenii CV1에 의해 발효된 감귤식초의 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2005 .01
Optimum Fermentation Condition and Characteristics of Grape Wine Vinegar
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
2단계 발효에 의한 양파식초 제조의 최적 조건 검토
생명과학회지
2008 .10
Surface Film Formation in Static-Fermented Rice Vinegar: A Case Study
Mycobiology
2019 .01
Optimum Fermentation Condition for Manufacturing Apple Vinegar Using Rice Wine Cake
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
The Import Demand for Fresh Raspberries and Well-being Diet Trends in Hotel and Restaurant Industry
Journal of The Korean Data Analysis Society
2011 .01
야콘 뿌리를 이용한 발효 초음료 개발 및 발효 중 성분 변화
한국식품조리과학회지
2010 .01
Comparison of Traditional and Commercial Vinegars Based on Metabolite Profiling and Antioxidant Activity
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
반응표면분석법을 이용한 아로니아 식초 제조를 위한 발효조건 최적화
한국식품조리과학회지
2014 .01
흑마늘의 첨가량을 달리한 식초의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
내산성이 우수한 Acetobacter pasteurianus AFY-4 균주를 이용한 다래 식초 초산발효 최적화
동아시아식생활학회지
2018 .04
Characterization of Acetic Acid Bacteria Strain SRCM102383 Isolated from a Fermented Vinegar
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Isolation of Biogenic Amines Non-producing Saccharomyces cerevisiae for Manufacturing Rubus coreanus (Black raspberries) Wine
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
2단계 발효에 의한 포도식초와 재래식 포도식초의 품질 비교 ( The Quality Comparison of Grape Vinegar by Two Stages Fermentation with Traditional Grape Vinegar )
동아시아식생활학회지
1998 .12
현미배식초의 품질 특성 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2015 .12
해당화 열매 첨가 사과잼 제조 및 품질 특성
한국식품조리과학회지
2010 .01
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