지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Consumer Perception and Sensory Characteristics of Cookies Incorporated with Strawberry Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Quality Attributes of Cookies Prepared with Tomato Powder
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .12
Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts from different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Package Environment on Keeping Quality during Storage in Cabbage and Broccoli
Food Science and Preservation
2000 .03
추출용매에 따른 브로콜리의 항산화와 항염증에 대한 효과
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
Broccoli flower와 Broccoli sprout의 라디칼 소거능 및 산화적 스트레스 개선 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Seasonal Variation in Content of Sugars in Different Parts of Broccoli
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Influence of Extraction Method on Quality and Functionality of Broccoli Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .06
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Evaluation of Glucosinolates Concentration in Different Broccoli Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
대추분말을 첨가한 쿠키의 품질 특성
Food Science and Preservation
2014 .02
Influence of the Extraction Method on Quality and Functionality of Broccoli juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Antioxidant Activities of Broccoli Extracts at different Harvest Times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
클로렐라 분말을 첨가한 쿠키의 품질 특성
Food Science and Preservation
2013 .12
[P3-103] Quality Characteristics of Cookie adding Asparagus Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Properties of Cookies Made of Flour and Chinese Yam Powder
Food Science and Biotechnology
1999 .10
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Establishment of conditions for increasing sulforaphane content in broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
브로콜리 새싹 용매 추출물의 항산화 및 면역조절 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
0