지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
Ⅳ. 결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Selection of Acetic Acid Bacteria for Vinegar Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Selection and Fermentation Characteristics of Acetic Acid Bacteria for Producing Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P5-41] Characterization of Citrus Vinegar Fermented by Acetic Acid Bacteria SEA623-2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Isolation and Cultural Properties of Acetic Acid Bacteria for Production of Onion Vinegar
Food Science and Biotechnology
2009 .08
계절, 부분, 색의 영향에 의한 양배추의 유리 아미노산 함량 변화
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .03
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
2. 배추와 양배추 육성계통에서 不和合 因子組成에 따른 稔性 및 炭酸가스 處理効果
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Preservation of Salted Korean Cabbage by Inoculating Halophilic Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유전자변형 양배추로부터 비유전자변형 모본으로의 유전자 이동성
Korean Journal of Agricultural Science
2014 .09
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시판 고산도 식초의 이화학적 품질 및 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2013 .08
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Effects of Growth and Cellular Tissue under Low Temperature in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
시판 과일식초의 발효방법에 따른 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2013 .05
Qualities Test of Autumn Cultivated Chinese Cabbage for Kimchi Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
배추 및 절임배추의 위생화를 위한 오존살균기술의 이용
한국식품영양과학회지
2008 .01
0