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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Aspergillus kawachii 누룩으로 담금한 탁주 술덧의 발효 과정 중 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
2005 .12
Antioxdative Activity of Extract from Tissue Cultured Wild Ginseng Treated with Aspergillus kawachii Crude Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Enzymatic Extraction of Lemon Pectin by Endo-Polygalacturonase from Aspergillus niger
Food Science and Biotechnology
2006 .04
麴의 종류가 고추장의 성분에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1984 .08
Activities and Characteristics of Industrial Pectinases on Tomato Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Aspergillus 속균(屬菌)이 생산(生産)하는 단백질분해효소(蛋白質分解酵素)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Bioconversion of Gentiana scabra Bunge increases the anti-inflammatory effect in RAW 264.7 cells via MAP kinases and NF-κB pathway
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
감식초 청징화를 위한 Pectinase 처리조건의 모니터링
한국식품영양과학회지
1999 .08
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
大豆 및 Aspergillus niger α-galactosidase의 酵素學的 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1991 .06
Analysis of Extruded Pectin Extraction from Apple Pomace by Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Eco-friendly extraction of apple pomace pectin with various organic acids and its structural properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Pectinase 처리가 감과실 알콜발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .08
블루베리 음료 제조를 위한 Pectinase 및 Cellulase 처리 조건
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Pectinase를 이용한 복분자, 오디, 아로니아 과즙의 항산화 활성
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Aspergillus oryzae와 Aspergillus shirousamii간의 원형질체의 융합
한국식품과학회지
1993 .08
홍삼에 분리한 Aspergillus sp.의 동정 및 식품보존료가 균의 성장에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
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