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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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1984 .03
Aspergillus niger의 變異株에 依한 Endo-polygalacturonase의 生產
Korean Journal of Agricultural Science
1985 .12
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Pectolytic Enzymes of the Industrial Fungus Aspergillus kawachii
Food Science and Biotechnology
2009 .12
大豆 및 Aspergillus niger α-galactosidase의 酵素學的 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1991 .06
한국산 대추로부터 Endo-polygalacturonase 분리 및 정제
Applied Biological Chemistry
1994 .01
Tomato 성숙중(成熟中) Pectin 효소(酵素)의 활성변화(活性變化)와 Polygalacturonase의 분리(分離) 및 그 성질(性質)
경북대농학지
1986 .01
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한국식품과학회지
1988 .02
Changes in Pectic Substances during the Storage of Tomato Fruits at Varied Temperatures
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1983 .06
연화 정도가 다른 복숭아 품종의 과실 발육 중 펙틴질 및 Polygalacturonase 활성의 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .08
세포벽 분해효소의 처리에 따른 감과실의 세포벽 성분의 변화
한국식품영양과학회지
1995 .04
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한국식품영양과학회지
1990 .04
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한국식품과학회지
1999 .02
Aspergillus niger의 효소제에 의한 채소 및 과실의 분해
한국식품과학회지
1971 .12
Pectin from Passion Fruit Fiber and Its Modification by Pectinmethylesterase
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Aspergillus niger를 이용한 감귤 과피 발효물의 항산화 및 항염 활성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Pectinesterase 주입처리에의한 김치조직의 연화방지
한국식품과학회지
1996 .04
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