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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Optimization of Barley β-Glucan Extraction and Properties of β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Comparative Immunomodulatory Effects of β-Glucans from Yeast, Bacteria, and Mushroom on the Function of Macrophages
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2009 .06
보리 β-Glucan [mixed-linked (1-3), (1-4)-β-D-Glucan]의 리올로지 특성
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Contents of β - Glucan in Various Cereals and Its Functional Properties
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1993 .02
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Preventive Nutrition and Food Science
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2011 .01
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2003 .06
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2011 .01
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1999 .10
치마버섯균 유래의 베타글루칸에 대한 사료첨가제로서의 대식세포 기능 활성 및 유방암 세포주에서의 항암효능 효과
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2011 .07
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2002 .12
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Food Science and Biotechnology
2007 .04
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