지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Kinetics of Water Vapor Absorption by Sodium Alginate-based Films
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
콜레스테롤 투여 흰쥐에 있어서 식이섬유가 콜레스테롤 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1996 .06
Sodium Alginate와 Cellulose가 흰쥐의 공복 혈장 Lipoprotein 조성과 콜레스테롤 대사에 미치는 영향(Ⅰ)
한국식품영양과학회지
1994 .12
Effect of CaCl₂ Treatment on Mechanical and Moisture Barrier Properties of Sodium Alginate and Soy Protein-based Films
Food Science and Biotechnology
2004 .12
황 흡착 알긴산의 Lactobacillus acidophillus 성장에 미치는 영향 및 항 돌연변이 작용
한국식품영양과학회지
2004 .04
Interactions between Fish Gelatin and Sodium Alginate in Aqueous Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of fish gelatin-sodium alginate mixtures on foam formation and stability
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Gelation Temperature on Physical Properties of Calcium Alginate Gel Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of γ-Irradiation on the Antiallergic Activity of Alginate
Food Science and Biotechnology
2008 .10
제습제에 적용한 Sodium alginate 향 캡슐의 항균성 효능
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sodium Alginate, Gum Karaya 및 Gum Arabic이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 효과
한국식품과학회지
1993 .04
Water-Sorbitol System의 수분활성도에 미치는 Sodium Lactate 및 Sodium Chloride의 영향
한국식품과학회지
1991 .06
Effects of thermal treatment on physical properties of calcium alginate gel beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
ENHANCEMENT OF OSTEOGENESIS ON 3D PCL SCAFFOLD FABRICATED WITH SODIUM ALGINATE AND UMBILICAL CORD SERUM IN MASTOID OBLITERATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
식품 중 알긴산나트륨의 분석법 개발
한국식품과학회지
2006 .02
Sodium Alginate와 Cellulose가 식후 혈장 Lipoprotein 조성과 콜레스테롤 대사에 미치는 영향(Ⅱ)
한국식품영양과학회지
1994 .12
[P1-24] Stabilrty of Allyl Isothiocyanate Encapsulated within Sodium Alginate Beads in Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
0