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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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지방산과 CaCl₂ 처리에 의한 알긴산 필름의 수분저항성 증진
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2004 .06
Mechanical and Water Barrier Properties of Soy Protein and Clay Mineral Composite Films
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2005 .02
[P4-15] Effect of Laminated Films on Physical Properties of Soy Protein Isolate Films
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2006 .08
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
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2014 .01
Biodegradation of Cast Soy Protein Films by Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis
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2003 .02
Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
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2000 .08
CaCl₂의 처리에 의한 알긴산 필름의 물성개선
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2003 .04
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2005 .10
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2004 .02
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1974 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
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부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
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1985 .03
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
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Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Soy Protein Films as Affected by Plasticizer, Solvent, pH and Salt
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1996 .09
The Quality Characteristics of Soy Wan-Jas Made with Different Proteolytic Enzyme Treated Textured Soy Proteins
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황 흡착 알긴산의 Lactobacillus acidophillus 성장에 미치는 영향 및 항 돌연변이 작용
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2004 .04
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1998 .09
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