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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Effects of Solvent, pH and Salt on Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Sodium Caseinate Films
Food Science and Biotechnology
1997 .12
[P4-08] Physical Properties of Typical Protein Films Affected by Plasticizers and Cross-linking Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Plasticizer and Cross - Linking Agent on the Physical Properties of Protein Films
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
[P4-15] Effect of Laminated Films on Physical Properties of Soy Protein Isolate Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Mechanical and Water Barrier Properties of Soy Protein and Clay Mineral Composite Films
Food Science and Biotechnology
2005 .02
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Biodegradation of Cast Soy Protein Films by Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2003 .02
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
[P4-03] Effect of Various Plasticizers on the Mechanical Properties of Red Algae/Nano-Clay Composite Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2000 .08
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of CaCl₂ Treatment on Mechanical and Moisture Barrier Properties of Sodium Alginate and Soy Protein-based Films
Food Science and Biotechnology
2004 .12
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
[P4-17] Physical Properties of Silk Fibroin Films Prepared Using Various Plasticizers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
솔비톨 혼합물과 글리세린 가소제에 의한 분리 대두단백질 필름의 특성연구
Food Science and Preservation
2006 .06
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