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Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
[P4-15] Effect of Laminated Films on Physical Properties of Soy Protein Isolate Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Biodegradation of Cast Soy Protein Films by Aspergillus oryzae and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2003 .02
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Water Vapor Permeability and Mechanical Properties of Soy Protein Films as Affected by Plasticizer, Solvent, pH and Salt
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2000 .08
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effects of Ultraviolet Radiation on the Red Colored Film of Soy Protein Isolate
Food Science and Biotechnology
2003 .08
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
분리 대두단백질과 염화칼슘을 첨가하여 제조한 수용성 키토산 필름의 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
Mechanical and Water Barrier Properties of Soy Protein and Clay Mineral Composite Films
Food Science and Biotechnology
2005 .02
단백소재 첨가물로서의 효소분해 대두 단백질의 특성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
대두 단백 필름 포장 방법에 따른 저장 중 쇠고기의 품질 및 미생물 변화
Food Science and Preservation
2004 .12
Effect of CaCl₂ Treatment on Mechanical and Moisture Barrier Properties of Sodium Alginate and Soy Protein-based Films
Food Science and Biotechnology
2004 .12
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
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