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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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천연색소(天然色素)에 관(關)한 연구(硏究)제1보(第一報) -치자색소(梔子色索)의 함량(含量) 및 성질(性質)에 관(關)한 연구(硏究)-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
[P8-17] Mitigating Effect of Gardenia jasminoides against Amyloid Beta Peptide-induced Neuronal Cell Death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P10-05] Protective Extracts from Gardenia jasminoides against Amyloid Beta Peptide-induced Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Optimization of the Extraction Parameters of Gardenia (Gardenia jasminoides Ellis) Fruits for the Maximum Antioxidant Capacity
Food Science and Biotechnology
2009 .08
Genetic Relationships between Gardenia jasminoides var. radicans and G. jasminoides for. grandiflora Revealed by Randomly Amplified Polymorphic DNA
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .02
치자 열매에서 항미생물 활성을 갖는 3, 4-Dihydroxybenzoic Acid의 분리
한국식품과학회지
1999 .10
꽃치자의 식품 영양학적 성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Combination of Artemisia princeps Pamp, Leonurus japonicas Houtt, and Gardenia jasminoides Ellis fruit attenuates menopausal symptoms by increasing hepatic insulin signaling in estrogen-deficient rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
치자 Genipin과 아미노산의 청색소변환반응에 관한 물리화학적 연구
Applied Biological Chemistry
1998 .01
저장기간, 온도, 광조건 및 GA₃ 처리가 치자종자 발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Genipin, an Aglycone Metabolite of Geniposide from Gardenia jasminoides, Inhibits Adipogenesis in 3T3-L1 Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
치자 첨가량에 따른 백설기의 물리 특성
Food Science and Preservation
2000 .12
The Influence of the Ratio of Fresh Flower of Gardenia jasminoides Flower on the Change of the Content of Fragrance and the Efficiency of Scenting in Scented Green Tea (Camellia sinensis. var)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
A Comparison of Gardenia augusta Cultivars Using Isozymes and RAPD Markers
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
치자황색소로부터 변환된 색소의 특성
한국식품과학회지
1998 .04
치자황색소로부터 변환된 색소의 저장안정성
한국식품과학회지
1999 .02
The Influence of the Content of Water in Scented Green Tea (Camellia sinensis. var) Based on Increase of the Ratio of Fresh Gardenia jasminoides Flower for Scenting on the Change of Chemical Composition of Scented Green Tea and the Chromaticity of the Tea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
동시수증기증류용매추출법과 GC-MS를 이용한 꽃치자의 향기성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
치자 청색소를 첨가한 모델음료의 특성
한국식품영양과학회지
2001 .12
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