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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P10-44] Hypoglycemic Effects of Fermented Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) in the Diabetic Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Fermented Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) Effects on Hypolipidemia and Hepatoprotection in Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Pharmacological Activities of Solvent Fractions from Chaga(Inonotus obliquus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Moisture Sorption Isotherm Characteristics of Chaga Mushroom Powder as Influenced by Particle Size
Food Science and Biotechnology
2007 .02
[P10-43] Hypoglycemic Effect of Broussonetia kazinoki Sieb Stem-Bark on Type 2 Diabetic Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
차가버섯 추출물에 의한 신경교모세포종 U-87 MG 세포의 증식 억제 효과
한국식품영양과학회지
2013 .07
Kinetics of Initial Water Vapor Adsorption by Inonotus obliquus Mushroom Powders
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
차가버섯의 항결핵 활성에 대한 연구
한국버섯학회지
2011 .01
반응표면분석법을 이용한 차가버섯의 초음파 추출공정 최적화
경북대농학지
2012 .01
재배시 차가버섯 추출물 처리된 ‘후지’ 사과의 부위별 무기성분 함량
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
[P8-178] Effect of Subcrrtical Water on Extraction of Antioxidant Activity from Medicinal Mushroom, Chaga Unonotus obliquus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Enhancement of Anti-Obesity Effect of Roasted Inonotus obliquus and Coffee Extract in 3T3-L1 Adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Microencapsulation of Inonotus obliquus Extract Powder by Response Surface Methodology and Its Application into Milk
한국축산식품학회지
2010 .01
Physicochemical Properties of Chaga (Inonotus obliquus) Mushroom Powder as Influenced by Drying Methods
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
식용 버섯류에서의 인공 방사능 농도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
차가버섯의 온도단계별 물추출물의 항산화성 비교
한국식품영양과학회지
2005 .01
Effects of a halophyte Suaeda japonica on Anti-Diabetic Activity in OLETF Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
반응표면분석법을 이용한 차가버섯(Inonotus obliquus)의 생리활성물질 최적 추출조건 탐색
한국식품과학회지
2015 .04
α-Lipoic acid prevents the development of metabolic syndrome in OLETF rats.
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .11
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