지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Pharmacological Activities of Solvent Fractions from Chaga(Inonotus obliquus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Hypoglycemic Effects of Fermented Chaga Mushroom(Inonotus obliquus) in the Diabetic Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty(OLETF) Rat
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Physicochemical Properties of Chaga (Inonotus obliquus) Mushroom Powder as Influenced by Drying Methods
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
Fermented Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) Effects on Hypolipidemia and Hepatoprotection in Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats
Food Science and Biotechnology
2006 .02
차가버섯 추출물에 의한 신경교모세포종 U-87 MG 세포의 증식 억제 효과
한국식품영양과학회지
2013 .07
Kinetics of Initial Water Vapor Adsorption by Inonotus obliquus Mushroom Powders
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
[P10-44] Hypoglycemic Effects of Fermented Chaga Mushroom (Inonotus obliquus) in the Diabetic Otsuka Long-Evans Tokushima Fatty (OLETF) Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
재배시 차가버섯 추출물 처리된 ‘후지’ 사과의 부위별 무기성분 함량
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
[P8-178] Effect of Subcrrtical Water on Extraction of Antioxidant Activity from Medicinal Mushroom, Chaga Unonotus obliquus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
입자크기에 따른 분말멸치의 흡습특성 및 예측모델
Food Science and Preservation
2010 .08
반응표면분석법을 이용한 차가버섯의 초음파 추출공정 최적화
경북대농학지
2012 .01
Immunomodulating Activities of Crude Polysaccharides Fractionated According to Methanol Reflux from Chaga Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
추출조건에 따른 차가버섯 생리활성 및 면역활성 다당
한국식품영양과학회지
2012 .10
Evaluation and Prediction of Moisture Sorption Characteristics of Pie-Style Composite Foods
Food Science and Biotechnology
1995 .12
차가버섯의 항결핵 활성에 대한 연구
한국버섯학회지
2011 .01
담배의 수분 흡착 특성과 흡착 등온식의 모델에 관한 연구
한국연초학회지
1996 .01
식용 버섯류에서의 인공 방사능 농도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Qualitative Characteristics and Antioxidant Activity of Coffee & Dairy Beverage Supplemented with Chaga Mushroom and Cacao Nibs Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Moisture Adsorption Characteristics of Low- and High-Temperature Dried Spaghetti
Food Science and Biotechnology
1996 .09
0