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모형 식품 분말의 흡습 특성
한국식품과학회지
1996 .12
Evaluation and Prediction of Moisture Sorption Characteristics of Pie-Style Composite Foods
Food Science and Biotechnology
1995 .12
볶음온도에 따른 옥수수 분말의 흡습특성
Food Science and Preservation
2014 .06
건조방법에 따른 복분자 분말의 갈변 및 흡습 특성
Food Science and Preservation
2009 .12
Effects of Relative Humidity on the Moisture Sorption Characteristics of Various Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Prediction of Sorption Characteristics by Mass Balance Concept
한국식품과학회지
1986 .04
Moisture Sorption and Cracking of Spaghetti
식품과학과 산업
1990 .09
건대추의 등온흡습곡선 및 품질열화특성
Food Science and Preservation
1997 .04
Modeling the Temperature Dependency of the Shelf Life of a Packaged Moisture Sensitive Product
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Relationship between Moisture Barrier Properties and Sorption Characteristics of Edible Composite Films
Food Science and Biotechnology
2005 .02
[P2-39] Determination of moisture sorption isotherms and oxidative stability of extruded rice blended with hemp seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
잎담배의 흡습 및 탈습에 관한 연구
한국연초학회지
1981 .01
A Study on the Cadmium Sorption by Two Different Humic Acids: Effect of Ph on the Cadmium Sorption
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
녹차(綠茶)의 흡습특성(吸濕特性)
경북대농학지
1986 .01
Moisture Sorption Isotherm Characteristics of Chaga Mushroom Powder as Influenced by Particle Size
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Moisture sorption isotherms of fresh and blanched yacon tuber flours
Food Science and Preservation
2018 .10
저장상태습도 및 온도에 따른 분말고추의 吸濕特性
한국식품과학회지
1984 .03
콩의 흡습 및 조리성질
한국식품영양과학회지
1989 .12
콩 품종별 흡습특성 비교
Applied Biological Chemistry
1990 .01
고추씨 혼합비율에 따른 고추가루의 흡습특성 비교
한국식품과학회지
1990 .12
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