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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Evaluation of Sigumjang Taste by Multiple Regression Analysis
Food Science and Biotechnology
2000 .08
시금장 발효기간에 따른 품질 변화
한국식품과학회지
2001 .02
시금장의 제조방법 조사 및 맛의 통계적 평가
한국식품과학회지
1999 .06
전통 시금장 메주의 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
1999 .08
전통 시금장 발효기간별 Aflatoxin 및 휘발성 향기성분의 변화
한국식품과학회지
2000 .02
Evaluation of Barley Bran Sauce Aroma by Multiple Regression Analysis
Food Science and Biotechnology
2005 .10
홍로사과의 향에 영향을 주는 향 성분 분석과 기여도 평가
한국식품과학회지
2009 .12
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
보리등겨, 보리메주 및 시금장의 휘발성 향기성분 조성 비교
Food Science and Preservation
2000 .09
[P2-59] Characteristics and Antioxidant Activity on the Aroma Compounds of Various Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Characterization of Aroma Components in Barley Bran Sauce Using Statistical Analysis
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Aroma oil이 첨가된 비누 사용이 여드름 치료에 미치는 효과
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
[P2-17] Variety of Volatile Aroma Components from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Aroma profiling of Sun-dried salt by GC/MS analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Gene Expression Associated with Apple Aroma Biosyntheses
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Analysis of Aroma Pattern of Panax Species by Electronic Nose
Food Science and Biotechnology
2002 .04
[S6-4] Aroma and Gene Expression Profiling during Manufacturing Process of Oriental Beauty
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Aroma of Oriental Citrus Oils and Its Functionality
식품과학과 산업
2005 .12
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