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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Effect of Alcohol Insoluble Residues from Stem and Root Barks of Elm(Ulmus davidiana) on Intestinal Characteristics in Rats
Food Science and Biotechnology
2006 .06
Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ulmus davidiana Extracts
Food Science and Biotechnology
2007 .02
유근피와 유백피 추출액의 유지에 대한 항산화 효과
Food Science and Preservation
2010 .02
Antioxidant activity of ethanol extracts from the root and bark of Ulmus davidiana
한국식품과학회지
2019 .04
Anti-Obesity Effect of Ulmus davidiana var. japonica Extract in High-Fat Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
느릅나무 자연집단(自然集團)의 시과(翅果), 종자(種子), 발아(發芽) 및 생장특성(生長特性) 변이(變異)
한국산림과학회지
2011 .01
Effects of adding ethanol extracts from Ulmus davidiana to Yackwa base as an antioxidant during storage
한국식품과학회지
2017 .02
Anti-obesity and lipid metabolism effects of Ulmus davidiana var. japonica in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P10-149] Ulmus davidiana var. japonica ameliorate the Scopolamine-Induced Amnesia in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Microencapsulation of Gallic Acid through the Complex of WPC-Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preparation of Insoluble Dietary Fiber from Forest Waste and Its Physiological Function in Rat Fed High Cholesterol Diets
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .03
당느릅나무(Ulmus davidiana Planch) 부정근 절편으로 부터 부정아 유도를 통한 식물체 생산
한국산림과학회지
2007 .01
Characterization of Insoluble Fibers Prepared from the Peel of Ripe Soft Persimmon (Diospyros kaki L. cv. Daebong)
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Antimicrobial Activities of (-)Epicatechin from Ulmus davidiana var. japonica Cortex
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of the Mixture of Casein and Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical, Microbial and Rheological Properties of Yogurt Substituted with Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유근피 추출물이 B6C3F1 마우스 신장에서 반응성 산소종의 발생과 제거에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .08
Microencapsulation of Enzymatically De-Glycosylated Mulberry (Morus alba L.) Fruit Extract through Complex of Soy Protein Isolate and Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
ISSR 표지자를 이용한 느릅나무 자연집단의 유전변이 분석
한국산림과학회지
2013 .01
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