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이용수
Abstract
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References
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Food Science and Biotechnology
2004 .08
Nutritional Aspects of Isolated Soy Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Evaluation of Egg Quality Traits in the Wholesale Market in Sri Lanka during the Storage Period
한국축산학회지
2012 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Characterization of Cinnamaldehyde-Supplemented Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2006 .08
감마선 조사가 Soy Protein Isolate와 Whey Protein Concentrate의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .12
Effect of Temperature on Water Vapor Permeability of Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Effects of extrusion conditions with CO2 injection on physical properties of extruded soy protein isolate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Physicochemical and Functional Characterization of Blue-Shelled Eggs in Korea
한국축산식품학회지
2017 .01
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
[P4-15] Effect of Laminated Films on Physical Properties of Soy Protein Isolate Films
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effects of the storage environment on the quality attributes of eggs with a washing treatment
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Properties of Formaldehyde Adsorbed Soy Protein Isolate Films
Food Science and Biotechnology
2000 .08
Antioxidative and Anti-Inflammatory Activity of Egg Yolk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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