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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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水稻의 力學的 및 리올러지特性에 關한 研究
Korean Journal of Agricultural Science
1987 .06
무유쥬스 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1992 .06
염 절임동안에 일어나는 무조직의 유변학적인 변화
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Evaluation and Analysis on Quality of Different Radish Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
식품위생안전성학
식품과학과 산업
2011 .06
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
ULTRASONIC PROPERTY OF RADISH UNDER COMPRESSION LOAD
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Rheological Properties of Pork Salt Soluble Proteins in Reaction with Various Levels and Molecular Weights of Chitosans
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
마늘 착즙 및 농축액의 Rheological Properties
한국식품과학회지
1990 .12
해양 심층수염을 이용한 무 절임시 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2003 .06
무우의 염절임시 소금의 침투량과 확산도 예측모델
한국식품영양과학회지
1991 .12
계절별 절임 무의 특성
한국식품과학회지
2002 .02
염 조건에 따른 NFC 현탁액의 탈수성 및 유변 특성 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
염농도를 달리한 새우젓 발효중 이화학적 특성 변화
한국식품과학회지
2000 .02
점도계를 이용한 대두단백질의 물성학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
[P10-206] Fermentation Properties of Young Radish Kimchi Prepared Using Young Radish Cultivated in the Soil Containing Sulfur and It's Inhibitory Effect on the Growth of AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
There is a Salt that Does Not Increase Blood Pressure Even in Salt-Sensitive Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
단백질의 유체 변형성
한국식품과학회지
1980 .03
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