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이용수
Abstract
Introduction
Method
Results and Discussion
References
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유기용매 내에서 중쇄지방질의 합성
식품기술
1994 .01
Purification, Distribution, and Characterization Activity of Lipase from Oat Seeds (Avena sativa L.)
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[P3-57] Solvent-free Lipase Catalyzed Synthesis of Diacylglycerol from Tuna Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Oxidative Stability of Alpha-Linolenic Acid Enriched Structured Lipid from Lipase-Catalyzed Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
흡착법에 의한 Lipase의 고정화
한국식품과학회지
1985 .04
Lipase Catalyzed Hydrolysis and Esterification of Glycerides in Organic Solvent
Food Science and Biotechnology
1998 .03
The Release of Hepatic Triglyceride Lipase from Rat Monolayered Hepatocytes in Primary Culture
한국식품영양과학회지
1991 .01
One-Step Separation of the Lipase Catalyzed Interesterification Mixture by HPLC
Applied Biological Chemistry
1996 .01
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
미생물에서 추출된 Lipase의 유지방 분해
한국식품과학회지
1985 .04
Characterization of Fatty Acids Extracted from Brachionus rotundiformis Using Lipase-catalyzed Hydrolysis
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
Docosahexaenoic acid 함유 재구성지질의 효소적 합성 연구
한국식품과학회지
2005 .10
Lipase-Catalyzed Interesterification of Tripalmitin and Capric Acid in Non-Aqueous System
Food Science and Biotechnology
1996 .12
[P1-23] Development and Characterization of Trans-free Spread Stocks from Lipase-Catalyzed Interesterification of Avocado and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Amberlite에 고정화된 Lipase 제조 및 효소적 Interesterification을 이용한 반응 특성 연구
한국식품과학회지
2014 .06
PEI(Polyethyleneimine)를 이용하여 음이온계 레진에 고정화된 Lipase AH 제조 및 효소적 Interesterification을 통한 반응 특성 연구
한국식품영양과학회지
2014 .07
Lipase를 이용한 쇄목펄프의 수지제거 ( Pitch Reduction of Groundwood Pulp with Lipase )
펄프·종이기술
1996 .09
침향 추출물의 라디칼 및 췌장 지방분해 효소저해 활성 평가
Food Science and Preservation
2015 .06
비고정화 효소 (Free Lipase)와 Adsorption법을 이용한 고정화 효소 (Immobilized Lipase)의 특성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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