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이용수
Abstract
서론
실험방법
결과 및 고찰
요약
참고문헌
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글루타민산 발효에 관한 연구 : 제1보 초산으로 부터 L-Glutamic Acid 생성
한국식품과학회지
1972 .06
Automation of Glutamic Acid Fermentation
한국식품과학회지
1983 .06
Chitosan/Glutamic acid 처리가 현미의 발아에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .12
Effect of Glutamic acid on Marketable Yield and Quality of Wasabi for Leaf Production
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
고온 스트레스에서 글루탐산과 칼슘의 엽면살포에 의한 배추의 생장과 생리적 활성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
Production of Poly-γ-glutamic Acid and γ-Aminobutyric Acid by Mixed Fermentation using Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P1-24] 된장모델인 glucose-glutamic acid계 반응액의 갈변억제
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P5-63] Bacillus subtilis HA에 의해 생산된 Poly-γ-glutamic acid의 분자량 조절에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Rhodobacter sphaeroides에 의한 ${\delta}-aminolevulinic{\;}acid$생산에 있어서 glutamic acid 및 감마 유도체의 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Fortification of Gamma-aminobutyric acid and Poly-γ-glutamic acid in milk by novel co-fermentation and its Application for Functional Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Production of functional Beverage using Hovenia dulcis extract fortified with poly-γ-glutamic acid and γ-aminobutyric acid by co-fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Brevibacterium ammoniagenes에 의한 글루탐산 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
1977 .03
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Co-Production of Poly-γ-Glutamic Acid and Gamma-Aminobutyric Acid by Fermenting Red Ginseng Concentrate with Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
野菜類의 成分에 關한 硏究 - Ⅰ. 竹筍의 Free Amino Acid 및 Organic Acid 含量
한국식품영양과학회지
1976 .04
배추의 수량과 품질에 미치는 短肥, 複肥 및 아미노산 발효 副產肥料의 効果
한국원예학회 학술발표요지
1986 .07
Development of Multi-Functional Enzyme Food Using Roasted Wheat Brand Flour Fortified with Poly-γ-Glutamic Acid and "γ-Aminobutyric Acid by Co-Fermentation.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of Dendropanax morbifera fortified with poly-γ -glutamic acid and γ-aminobutyric acid by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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