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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
[P5-29] Antioxidant Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Predominant Lactic Acid Bacteria from Salted Sea Food
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
김치의 위생학적 우수성
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Effect of Soluble Chitosan on the Growth of Psychrotrophic Kimchi Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
1999 .06
[S9-3] Antifungal Activity of Lactic Acid Bacteria from Kimchi and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
젖산 발효제품에서 분리한 유산균의 내산성 비교
한국식품과학회지
1995 .02
물김치로부터 분리된 유산균의 항미생물 활성
Food Science and Preservation
2005 .06
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
대체염을 이용한 저염 김치의 발효특성
한국식품과학회지
2002 .08
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preservation of Salted Korean Cabbage by Inoculating Halophilic Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Characteristics of Bacteriophages for Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
매실 추출물이 김치 유산균의 성장과 김치의 저장성에 미치는 효과
Food Science and Preservation
2002 .09
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