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요약
문헌
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Inhibition of Enzymatic Browning in Paeoniae radix rubra by Citric Acid
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Efficacy of Various Compounds as an Inhibitor of Enzymatic Browning
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Survey on the Contents of Sulfites for the Agricultural products used Herb medicines
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
감자의 Genotype에 따른 효소적 갈변특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
효소적 갈변반응 생성물의 돌연변이 억제효과 및 유전자 수복에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
마늘가수분해물의 갈변반응에 미치는 항갈색화제의 영향
한국식품영양과학회지
1998 .04
Prevention of Enzymatic Browning in Fresh-cut Apples by Edible Coating with Xanthan Gum and Organic Acids
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Prevention of Enzymatic Browning in Fresh-cut Apples by Edible Coating with Xanthan Gum and Organic Acids
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Rapid Measurement of the Enzymatic Browning of Pear Juice by the Addition of L-DOPA
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Phenolic acid가 Maillard 반응 모델액의 갈변억제에 미치는 영향
한국식품과학회지
2007 .02
일본의 Herb 이용 현황 및 기술
식품기술
1999 .01
Inhibition of Enzymatic Browning of Apple Juices by Benzoic Acid Isolated from Peach(Prunus persica Batsch) Seeds
Food Science and Preservation
2000 .03
여러 갈변억제제 처리에 따른 신선편이 감자와 양상추의 외관변화
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
건오징어 추출물의 유기산 조성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1990 .08
The Effects of the Brine Containing Ascorbic Acid/Citric Acid on Qualities and Browning Index of Salted Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
유기산 전처리에 따른 메밀 새싹의 저장중 품질변화
한국식품과학회지
2010 .04
A Preliminary Study of the Enzymatic Activities during Germinating of Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Ascorbic acid, citric acid 및 AgNO3가 나리 기내식물체 생장촉진 및 갈변화 감소에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2013 .01
Effects of Temperature and pH on the Non-enzymatic Browning Reaction of Tagatose-Glycine Model System
Food Science and Biotechnology
2003 .12
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