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서론
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결과 및 고찰
요약
문헌
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우리나라 당류의 중금속 함량 및 안전성 평가
한국식품과학회지
2002 .12
다류소재 식물류 중의 항산화물질 함량 분석
한국식품과학회지
1999 .04
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
녹차음료의 중금속 제거효과
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
여러 가지 식품 중 중금속 함량에 관한 연구
한국식품과학회지
2003 .08
[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
감각과학을 접목한 산업체에서의 제품 개발 : 다류와 화장품 분야
식품산업과 영양
2016 .06
중금속 오염 토양에서 재배한 작물 내 중금속 흡수량과 토양 유효태 중금속의 상관관계
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .10
대만에서의 차 생산과 차를 이용한 다양한 제품
한국식품과학회 심포지엄
1993 .06
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
The Effects of Tea Manufacturing Methods on the Contents of Chemical Components and Antioxidative Activity in Tea Infusions
Food Science and Biotechnology
2004 .04
우리나라 밭 토양 및 작물의 중금속함량
한국토양비료학회지
1998 .09
국내 시판되는 일부 다류 제품의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2003 .07
茶 製造中의 主要成分의 化學的 變化
한국식품영양과학회지
1983 .06
Effects of Tea Consumption on Nutrition and Health
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
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