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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Glucose-아미노산계 Maillard 반응생성물의 아질산염 소거작용
한국식품과학회지
1988 .06
반응표면분석에 의한 Maillard 반응기질의 동적변화 모니터링
한국식품과학회지
1996 .04
Maillard 반응 생성물의 Ozonolysis에 따른 기능적 특성 변화
한국식품과학회지
1998 .06
[P3-38] Biological Activities of Maillard Reaction Products from a Sugar-amino Acid Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Maillard 반응 생성물의 열분해 산물에 대한 돌연변이 유발성 연구
한국연초학회지
1988 .01
The Effect of Maillard Reaction on Characteristics and Antioxidant Activity of Milk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effects of Caffeic Acid on the Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Meat-like Flavor 개발을 위한 당-아미노산 Model System에서의 Maillard 반응
한국식품과학회지
1997 .10
Factors Affecting Production of β-1,3-Glucanase from Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
1996 .03
[P3-57] Development of natural meat-like flavor based on Maillard reaction products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidant Activity of Low-Molecular Weight Compounds Identified as Maillard Reaction Products on Refined Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
1994 .09
High Resolution 13C NMR Spectroscopy of Maillard Reaction Products Obtained from Sucrose and Lysine
Food Science and Biotechnology
1995 .03
[P1-05] Study of Maillard Reaction Products Derived from Fructose-Glycine Oligomer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
지질산화에 의한 갈변에 관한 연구 - 지질과 아미노산의 Maillard 반응에 있어서 Aw와 온도의 영향 -
한국식품영양과학회지
1995 .12
[P1-08] The Antioxidant Activity of Maillard Reaction Products Derived from Amino Acid Enantiomer Model Systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P2-68] The effects of organic acids on Maillard reaction in fermented Korean soybean pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Glucose - 아미노산계 Maillard 반응생성물의 니트로사민 생성억제작용
한국식품영양과학회지
1994 .03
Tagatose 등 여러 가지 당류와 그 몰농도가 Maillard 갈변반응에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
The Significance of Pyrazine Formation in Flavor Generation during the Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .12
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