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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Characterization of Bacteria Isolated from the Traditional Steeping Process and Their Application as Starters for the Production of Yugwa, a Korean Traditional Snack
Food Science and Biotechnology
2007 .06
재구성 스틱형 육포의 포장방법이 저장중 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
포장재질 및 탈산소재가 유과의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .12
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
韓國 餠菓類의 調理學的 硏究 油菓를 中心으로
한국식품영양과학회지
1982 .12
Physicochemical Characteristics of Acid Thinned and High Pressure Treated Waxy Rice Starch for Yugwa (Korean Rice Snack) Production
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Smart Food Packaging
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2005 .12
포장방법에 따른 데침나물의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2012 .06
Eco-Packaging 제도
환경관리인
1997 .01
온도와 포장재에 따른 백미의 저장가능기간
Food Science and Preservation
2005 .08
Application of Lactobacillus plantarum and Kodamaea ohmeri in Fermentation Process of Waxy Rice for Yugwa Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
MA 포장방법에 따른 적상추(‘적토마’, ‘선풍’) 저장 중 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Investigation of Technical Interaction between Paper and Packaging
펄프·종이기술 국제 세미나
2004 .07
포장방법에 따른 전통 양념갈비의 품질 및 저장성 개선에 관한 연구
한국식품과학회지
2002 .10
포장방법에 따른 팽이버섯의 선도유지 효과
Food Science and Preservation
2009 .04
찰흑미와 일반찰벼의 물리적 특성
한국식품과학회지
2002 .04
포장 방법이 상추 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
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