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이용수
Abstract
序論
재료 및 방법
결과 및 고찰
결론
문헌
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Physicochemical Characteristics of Acid Thinned and High Pressure Treated Waxy Rice Starch for Yugwa (Korean Rice Snack) Production
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Characterization of Bacteria Isolated from the Traditional Steeping Process and Their Application as Starters for the Production of Yugwa, a Korean Traditional Snack
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Effects of Packaging Methods on Quality Properties of Yugwa during Storage
Food Science and Biotechnology
2001 .12
저장조건이 포장 한우 등심의 관능적 특성 및 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
서울시 일부 제과점 제품의 지방산 조성 및 트랜스지방 함량 분석
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
$\alpha$-, ${\gamma}$-, $\delta$-Tocopherol의 첨가가 동결 저장중 Hamburger Patty의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
1998 .01
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
食用油(해바라기)의 貯藏候件에 따른 脂質成分의 變化
한국식품영양과학회지
1981 .04
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
인진쑥 첨가 비육돈의 식육 성분 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
저장기간에 따른 팽이버섯 자실체의 유기산 함량 변화
한국버섯학회지
2012 .01
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
저장기간에 따른 개소주의 Phospholipid 및 Glycolipid의 지방산 변화에 관한 연구
한국축산식품학회지
1998 .01
쑥 분말과 어유의 첨가가 계육의 지방산 조성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
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