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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Inhibition of Listeria monocytogenes by Bacteriocin(s) from Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Lactobacillus plantarum LMG 7945가 생산하는 bacteriocin의 항균력과 그 특성
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
[P5-53] Isolation and Identification of Bacteriocin-Producing Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Bacteriocin을 생산하는 장내 유산균의 분리 및 Bacteriocin 특성 조사
한국식품영양과학회지
1997 .12
Listeria monocytogenes 제어를 위한 천연물질의 발굴
축산식품과학과 산업
2013 .01
Ribosomally Synthesiszed Antimicrobial Peptides (Bacteriocins) in Lactic Acid Bacteria : A Review
Food Science and Biotechnology
2007 .10
국내에서 판매되는 냉동식품으로부터 Listeria monocytogenes의 분리 및 특성조사
한국식품과학회지
1999 .10
Characterization of the Bacteriocin $_{J4}$ Produced by Bacillus amyloliquefaciens J4 Isolated from Korean Traditional Fermented Soybean Paste
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Control of Listeria monocytogenes in Food Processing Environments
한국식품영양과학회지
1990 .10
Selection and Characterization of Bacteriocin-Producing Lactobacillus sp. AP 116 from the Intestine of Pig for Potential Probiotics
한국축산식품학회지
2012 .01
Antibiosis and Bacteriocin Production of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
PCR에 의한 식품으로부터 Listeria monocytogenes의 특이적 검출
한국식품과학회지
1999 .12
수학적 정량평가모델을 이용한 Listeria monocytogenes의 성장 예측모델의 개발
한국식품과학회지
2005 .04
The Most Specific Primers for the Identification of Listeria Monocytogenes by the Polymerase Chain Reaction Method
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Microwave 조사에 의한 Listeria monocytogenes의 불활성에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1999 .06
Listeria monocytogenes의 증식을 억제하는 식용 가능한 식물 추출물의 검색
한국식품과학회지
1994 .10
Bacteriocins : Assay, Biochemistry, and Mode of Action
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Preservation of Salted Korean Cabbage by Inoculating Halophilic Lactic Acid Bacteria
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Control of Listeria monocytogenes in Groun Beef by Lactococcal Bacteriocins
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Inhibition of Listeria monocytogenes in Vacuum or Modified Atmosphere - Packed Ground Beef by Lactococcal Bacteriocins
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .06
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