지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusions
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Chitosan의 표면처리가 두부의 저장성에 미치는 효과
Food Science and Preservation
2005 .12
The Effect of Various Coagulants and Concentration on Properties of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Chitosan on the Rheological Properties of Soymilk and Quality Characteristics of Tofu
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
해양 암반 심층수를 응고제로 한 두부의 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .10
수용성 키토산 분해물질을 응고제로 이용한 두부의 저장성 증대
한국식품영양과학회지
1999 .01
[P3-27] The Effect of Oyster Shell Powder on the Extension of the Shelf Life of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Microbial Characteristics of Expired Shelf-life of Packaged Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
충진 두부의 저장성에 미치는 응고제의 효과
한국식품과학회지
1992 .02
버섯첨가 두부의 면역활성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
Texture and Storage Stability of Tofu Incorporated with Rhynchosia volubilis
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Evaluation of Soybean Varieties for Soymilk and Tofu Production Potential Using Laboratory-Developed Procedures
Food Science and Biotechnology
2002 .10
포장두부의 저장성에 미치는 열처리 효과
Applied Biological Chemistry
1992 .01
레드비트 분말 첨가가 두부의 이화학적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2019 .10
마늘 첨가 두부 제조시 응고제가 물성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2004 .01
Textural and Organoleptic Properties of Tofu Manufactured with Micronized Full - fat Soyflour Fortified with Food Ingredients
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
수용성 키토산분해물질을 침지액으로 이용한 두부의 저장성 증대
한국식품과학회지
1997 .06
곰팡이와 응고제에 따른 발효두부의 품질특성
한국식품영양과학회지
2001 .08
0