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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
요약
References
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보리-밀 複合粉의 라면製造 및 製品特性에 關하여
한국식품과학회지
1977 .03
쌀가루와 밀가루 複合粉의 製麵性시험
한국식품과학회지
1981 .03
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
麥類의 加工에 關한 硏究
한국식품과학회지
1978 .06
Comparison of Physicochemical Properties of Korean and Australian Wheat Flours Used to Make Korean Salted Noodles
Food Science and Biotechnology
2007 .04
할맥과 압맥의 취반 및 호화특성
Food Science and Preservation
2009 .12
발아 보리 및 혼합 복합분을 이용한 국수의 특성
Food Science and Preservation
2011 .04
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리 β-glucan 강화 국수의 품질 특성
한국식품과학회지
2003 .06
Some Nutritional Composition of Barley Flours
한국식품과학회지
1976 .12
Effects of Drying Methods on Anthocyanin Contents of Colored Barley (Hordeum vulgare L.) cv. Boanchalbori
한국초지조사료학회지
2013 .01
대전지역에서 호밀과 보리의 파종비율이 건물수량 및 사료가치에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2008 .01
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