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자색고구마의 안토시아닌 추출방법의 최적화
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
토마토 및 자색고구마 함유 고추장의 기능성 분석 및 상품화
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .10
Identification and differential expression analysis of anthocyanin biosynthetic genes in root-skin color variants of radish (Raphanus sativus L.)
Genes & Genomics
2020 .01
자색고구마 잼의 설탕 함량에 따른 관능적 특성
동아시아식생활학회지
2015 .08
Quality Characteristics of Tarts Made with Molecular Press Dehydrated Purple Sweet Potatoes during Storage
한국식품조리과학회지
2016 .01
자색고구마에서 추출한 색소를 첨가한 소시지의 저장 중 품질 변화
동아시아식생활학회지
2020 .02
nthocyanins Inhibits Oxidative Injury in Human Retinal Pigment Epithelial ARPE-19 Cells via Activating Heme Oxygenase-1
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .03
자색 고구마 분말 첨가 닭가슴살 육포의 품질 특성
한국생활과학회 학술대회논문집
2016 .11
Thermal Stability of Anthocyanins in Fruits Was Affected by Their Composition
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Analysis of phenolic components from grapes in Korea using liquid chromatography/tandem mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
고지방/고콜레스테롤 식이를 섭취한 마우스에서 자색고구마 열수추출물 보충이 지방간 저항성에 미치는 영향
Journal of Nutrition and Health
2015 .02
식생활 변화에 따른 간편조리제품 개발동향
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
Improvement of Anthocyanin Encapsulation Efficiency into Yeast Cell by Plasmolysis, Ethanol, and Anthocyanin Concentration Using Response Surface Methodology
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
한국인의 안토시아닌 섭취량과 주요 급원식품
동아시아식생활학회지
2017 .08
히비스커스 찻잎의 원산지 별 항산화 물질과 항산화능 간의 상관관계 분석
동아시아식생활학회지
2018 .02
식생활 변화에 따른 간편조리기기 제품 개발동향
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
즐거운 조리경험을 통한 음식시민 양성을 위하여
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Black soybean anthocyanins attenuate inflammatory responses by suppressing reactive oxygen species production and mitogen activated protein kinases signaling in lipopolysaccharide-stimulated macrophages
Nutrition Research and Practice
2017 .10
Black soybean anthocyanins attenuate inflammatory responses by suppressing reactive oxygen species production and mitogen activated protein kinases signaling in lipopolysaccharide-stimulated macrophages
Nutrition Research and Practice
2017 .10
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