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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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상백피(Morus alba root barks)로부터 페놀화합물의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
오디(Morus alba fruit)로 부터 Diels-Alder형 부가체 화합물의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
The β-Glucosidase Activity of Microorganisms Isolated and Identified from Fermented Foods for Enhancement of Ginsenosides in Cultured Wild Ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Potential a-glucosidase inhibitors from thermal transformation of (+)-catechin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-diabetic and Anti-oxidant Activities of Morus bombycis Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
플라즈마 처리된 Phloridzin으로부터 α-Glucosidase 저해물질의 분리
한국식품영양과학회지
2018 .01
Biological Activities of Fermented Mulberry (Morus alba L.) Root Bark Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obese effects of mulberry (Morus alba L.) root bark through the inhibition of digestive enzymes and 3T3-L1 adipocyte differentiation
Food Science and Preservation
2015 .02
Assessment of Beta-Glucosidase Activity Using Various Bacterial Strain Isolates of Traditional Fermented Foods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Antioxidant Activity, α-glucosidase, Nitric Oxide Product Inhibitory Effects of Five Medicinal Plants
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
국내산 벌개미취 잎 추출물의 α-glucosidase 억제능 및 항산화 활성 평가
한국약용작물학회지
2018 .10
당뇨 처방에 근거한 생약재의 α-Glucosidase 활성 저해 효과 및 이를 활용한 미백 소재 평가법
한국식품영양과학회지
2015 .07
Isoprenylated flavonoids from the root bark of Morus alba L. and their inhibition effect on NO production in LPS-induced RAW 264.7 cells
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
울릉 섬바디 추출물의 라디칼 소거 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2019 .04
Cholinesterase Inhibitory and Radical Scavenging Potentials of Compounds Isolated from the Polar Fraction of Morus alba L. Root Bark and Their Structure-Activity Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
뽕나무 상백피 추출물과 유래 물질의 콜레스테롤 조절, 염증, 혈소판응집 억제 효능
한국식품영양과학회지
2022 .07
추출 방법에 따른 자색케일(Brassica oleracea L. var. acephala)의 항산화 활성 및 α-Glucosidase 저해 활성
한국식품영양과학회지
2022 .08
New hydroxy fatty acid from the root bark of Morus alba L.
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Inhibitory Activity and Inhibitory Mode of Flavonoid Aglycone on α-glucosidase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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