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이용수
Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
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나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Cost-Benefit Analysis of Sodium-Reduction in B2B Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
김치의 나트륨과 푸드 패디즘
식품과학과 산업
2017 .09
Dietary Sugar and Sodium Intake among Korean Population (KNHANES, 2017-2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
Comprehensive Plan to Reduce Sodium and Sugar Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국민건강영양조사를 활용한 나트륨 섭취량과 열량 대비 나트륨 섭취량에 대한 코호트 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
가공식품 중 나트륨 저감화
식품산업과 영양
2015 .12
Protective Effect of Traditional Korean Fermented Soybean Food (Doenjang) on a Dextran Sulfate Sodium-induced Colitis Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
나트륨 섭취 인지수준에 따른 식사 장소별 식행동 및 식이 자아효능감
한국식품영양학회지
2017 .02
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
나트륨 섭취 감소를 위한 식품표시 개선에 대한 연구
한국식품영양학회지
2018 .01
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
나트륨 농도가 2년생 인삼의 생육, 생리장해 및 상토의 화학적 특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .06
Guidance for the Food Industry on Reducing Sodium in Home Meal Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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